Kokosová Finlandia

Kokosová novinka z Fínska (aj s kokosom :)

Milovníkom prémiovej vodky Finlandia ju netreba nijako špeciálne predstavovať. Samotný nápoj v sebe odráža chladnú severskú krásu čarovného Fínska často označovaného ako krajina tisícich jazier. Finlandia je práve preto jednou z najčistejších vodiek na svete. Vyrába sa z vysoko kvalitného šesťradového jačmeňa, ktorý sa vyznačuje nízkym obsahom prírodných mastných olejov a pramenitej ľadovcovej vody. Tento skvelý nápoj je vhodný aj ako dokonalý dar na akúkoľvek príležitosť či letnú párty. Objednať si ju môžete priamo tu.

Finlandia vodka

Ak však chcete byť ešte originálnejší alebo sa radíte medzi priaznivcov ochutených verzií tejto vodky, máme pre vás výborný tip – NOVINKU z dielne FinladiaFinlandia Coconut. Je to unikátny produkt kombinujúci prémiovú chuť čistej vodky s jemnou príchuťou kokosu, ktorý je ideálny na spestrenie horúcich letných dní.

Finlandia kokos

Vábivé leto s jemnou kokosovou príchuťou Finlandie

Atraktívna príchuť pripomínajúca tropické destinácie je niečím novým a originálnym, čím môžete spestriť akúkoľvek zábavu. Finlandia Coconut je ideálna príchuť do rôznych miešaných drinkov, ktoré možno pripraviť rýchlo a jednoducho kombináciou s kolou či ananásovým džúsom. V okamihu tak vytvoríte očarujúci a osviežujúci long drink vhodný na každú príležitosť.

finlandia vodka

TIP: Chcete byť ešte originálnejší a skutočne prekvapiť? Naservírujte svojím priateľom, známym alebo obchodným partnerom atraktívnu kokosovú vodku v originálnom kokosovom orechu. Zároveň s tým vám ponúkame jednoduchý trik ako ľahko otvoriť nedobytný kokosový orech a použiť škrupinu na vytvorenie atraktívneho exotického long drinku.

Kokosový orech

Použiť možno ihlicu na špízy alebo vývrtku na otváranie vínových fliaš, ktorú je potrebné zaboriť do priehlbiny na jednom konci orecha. Kokosovú šťavu potom nalejte do pohára a môžete vypiť alebo použiť v miešanom nápoji. Je tiež veľmi osviežujúca a bohatá na rôzne zdraviu prospešné látky. Ak chcete využiť celý orech a rozbiť ho na dve polovice, vložte ho na 15 minút do rúry vyhriatej na 200 °C. Orech potom nechajte vychladnúť, prikryte ho uterákom a niečím tvrdým rozbite. Časť dužiny môžete ošúpať a nakrájať na jemné hobliny, čím nápoj dozdobíte.

kokosový drink

Tip na osviežujúci letný long drink ideálny na záhradnú párty: COCONUT CRUSH

Finladia Conout vodka, Triple Sec., ananásový džús, citrónovo-limetková sóda.

kokosový drink

Naservírujte ho priamo do kokosového orecha a staňte sa tak originálnym hostiteľom. Všetko, čo k tomu potrebujete, nájdete v našom e-shope: www.mabo.sk. Objednaný tovar (do 14:00) vám v rámci Bratislavy doručíme ešte v ten istý deň a v rámci Slovenska ho dostanete už na druhý deň. Osobný odber v Bratislave možný hodinu po objednaní.