Jägermeister

Jägermeister – Chuť nie je otázka šťastia, ale výsledkom kvality…

Skúseností a tajný recept. To je Jägermeister!

V súčasnej dobe je bezkonkurenčne najznámejším exportovaným alkoholom z Nemecka. Napriek tomu sa takmer každý deň objaví človek, ktorý jeho jedinečnú chuť spozná po prvý raz v živote. Za týmto pôžitkom pre chuťové poháriky sa skrýva 56 prírodných ingrediencií, pričom receptúru si výrobca prísne stráži.

56 čisto prírodných zložiek, 383 kontrol kvality, 445 dubových sudov. Jägermeister je samozrejme viac než tieto čísla, ktoré dokazujú, s akou starostlivosťou sleduje každý detail, ktoré spoluvytvárajú tento dokonalý drink. Škorica, zázvor a anýz patria medzi prírodné zložky, ktoré tomuto bylinnému likéru dodávajú jeho unikátnu chuť. Predtým, ako sa nám vôbec naskytne možnosť ochutnať tento výnimočný bylinný likér predchádza jeho asi ročné dozrievanie v dubových sudoch.

Jägermeister

Tradícia Jägermeister

Rovnako ako sú pre výrobu dôležité prísady, čistá voda a alkohol, dôležitá je aj tradícia. Spoločnosť si za svoj symbol zvolila jeleňa, ktorý má vyzdvihovať dôraz na prírodný pôvod likéru, ale aj zachovávanie kvality a tradícií. Slovo Jägermeister (majster lovec) nadväzuje na legendu svätého Huberta, ktorému sa zjavil jeleň s krížom medzi parohami. Tento jeleň zostal znakom lovu dokonalosti. 

Jägermeister si najlepšie vychutnáte v jeho najjednoduchšej podobe „ako ľadovo namrazený“. A keď ľadovo namrazený, tak z Jägermeister Tap Machine. Revolučná technológia ho udržuje namrazený na ideálnych -18°C. Tým, že sa dostane z mrazničky na barový pult priamo pred oči zákazníka, objednávky poletia hore. A prečo je ho dôležité mať vždy správne namrazený? Znížením teploty sa zjemní horko sladká chuť a konzistencia nápoja, ktorú si obľúbia aj tí, ktorí by ho normálne nepili.

button (1)

Tajomstvo úspechu spočíva v jeho charaktere, ktorý vytvára nezabudnuteľný zážitok, a to pohárik po poháriku. A práve zážitok je tou cestou, ako osloviť zákazníkov, pretože takto sa rodia príbehy. Jägermeister prináša skvelé koncepty zábavy a kultúrneho vyžitia. Vždy môžete rátať s niečím unikátnym a divokým. Takže tam kde je „Volanie divočiny“, určite nechýba Jägermeister.

Jägermeister