Moët Ice Imperial

Moët Ice Imperial & Moët Ice Imperial Rose – výnimočne šarmantné osvieženie

Francúzi sú šarmantní gurmáni, so zmyslom pre romantiku a galantnosť. Tieto osobnostné črty sa rozhodli pretaviť do ružového šampanského Moët Ice Imperial Rose, ktoré okrem osviežujúcej chuti so stopami ružového grepu, pôsobí okúzľujúco aj svojím vzhľadom. Aj napriek pompéznosti, ktorú vytvárajú predchádzajúce prívlastky, predstavuje Moët Ice Imperial Rose predovšetkým zábavu, sviežosť a slobodu.

Moët Ice Imperial Rose je ľadový pôžitok

Od prvých dní svojho vzniku, Moët & Chandon neustále zosobňoval ducha pokroku odvážnymi, inovatívnymi prístupmi a vytváraním nových tradícií, vždy sprevádzaných štýlom, eleganciou a pôvabom. Predstavujeme vám novinku na trhu Moët Ice Imperial Rose. Prvé šampanské na svete špeciálne vytvorené tak, aby bolo vychutnávané s ľadom počas dňa, keď je počasie horúce.

Moët Ice Imperial

Moët Ice Imperial Rose rozpráva príbeh o dokonalosti

Zmes šampanského Moët Ice Imperial Rose bola odborne vytvorená pivničným majstrom pánom Benoit Gouez priamo z viníc šampanského domu, so zámerom zintenzívniť chuťový zážitok ľadovej sviežosti a výnimočne intenzívnych aróm tropického ovocia. Toto jedinečné šampanské tvorí zmes Pinot Noir, Meunier a Chardonnay. Zreje v pivniciach 18 mesiacov a po degoržovaní ďalšie 3 mesiace. Prostredníctvom Moët Ice Imperial, Moët & Chandon vytvoril novú príležitosť na vychutnanie šampanského, mimo „tradičných momentov“, komentoval Benoit Gouez, Chef de Cave Moët & Chandon. „Po prvýkrát bolo šampanské vytvorené špeciálne preto, aby bolo podávané na ľade, perfektný spôsob ako osláviť chvíle strávené s priateľmi počas slnečných dní.“

Moët Ice Imperial Rose vytvára ojedinelý zovňajšok

Dizajn fľaše potláča pravidlá tradičných fliaš na šampanské a zároveň dodáva produktu odlišnosť, prémiovosť. Výnimočná, inšpirujúca atraktívna biela farba je zosobnením intenzívnej sviežosti. Stále si však zachováva základné znaky fľaše M&C Impérial, čiže viazanka, pečať a rozoznateľná predná etiketa.

Okúste tento ľadovo osviežujúci zážitok, ktorý vás určite nenechá chladnými. Vychutnajte si krásu leta spolu s okúzľujúcou chuťou Moët & Chandon. Servírujte s troma kockami ľadu.

Moët Ice Imperial