Finlandia

Finlandia s novým dizajnom

,,Keď je na stole Finlandia, nie sú tam žiadni cudzinci, iba samí priatelia.“ Polnočné slnko nikdy nekončiacich dní je v plnom prúde a vy budete mať onedlho na stole fľašu prémiovej vodky Finlandia v novom, originálnom dizajne. Ten však stále zachováva všetky podstatné prvky značky Finlandia.

Výjav dvoch zápasiacich sobov pod polnočným slnkom je aplikovaný priamo do skla pod hrdlom fľaše. Pokiaľ vám číre sklo fľaše evokuje topiaci sa ľad, máte pravdu. Bol to úmysel tvorcov nového dizajnu z dielne Cartils Branding & Packaging Design. Nový dizajn zvýrazňuje výrazný modrý uzáver, na hrdle podčiarknutý štítkom s nápisom „Vodka z krajiny polnočného slnka“. Zmenou prešla aj etiketa, ktorá je žiarivo modrá s inovovaným logotypom Finlandia a je umiestnená o čosi nižšie ako jej predchodca.

Nový dizajn fľaše vychádza zo základných princípov vodky Finlandia: príroda (Luonto), destilácia (Tislaus) a dizajn (Muotoilu). Pohľad na novú fľašu určite upúta. Vnútri stále nájdeme vyberanú a ľahkú chuť, alebo ak chcete, to najlepšie, čo Fínsko ponúka. Zo skladu Mabo by sa mali prvé kusy dostať do predaja v priebehu mesiaca Júl 2018. Finlandia vodka je plná neobyčajných zážitkov v každej kvapke. Stačí ju otvoriť a pripiť si na neobyčajný život.

Vodku Finlandia si môžete kúpiť aj u nás v e-shope.